Προφίλ


ΠΡΟΦΙΛ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Η LexCensea έχοντας στο δυναμικό της έμπειρους και εξειδικευμένους δικηγόρους και λογιστές, παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές και λογιστικές υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των επιχειρήσεων και του ιδιώτη. Μπορούμε να οδηγήσουμε την επιχείρησή σας σε μία νέα προοπτική, διατηρώντας και ενδυναμώνοντας το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. Αντιμετωπίζουμε μαζί κάθε πρόβλημα που τυχόν θα ανακύψει, σχετιζόμενο με θέματα που άπτονται της άμεσης συνδρομής Δικηγόρων και Λογιστών αλλά και λοιπών επαγγελματιών, όπως Συμβολαιογράφων, Οικονομικών Συμβούλων, Ορκωτών Ελεγκτών, Μηχανικών, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο πλήρη και σταθερή κάλυψη.

Σκοπός μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Η οργάνωση και η εμπειρία μας υπόσχεται την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών μας, ώστε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις στην λήψη των σωστών αποφάσεων για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων και την οικονομική τους ανάπτυξη.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Τα γραφεία μας βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή των ανακτόρων, πλησίον του Προεδρικού Μεγάρου και του Μεγάρου Μαξίμου επί της συμβολής των οδών Λυκείου (αρ. 15) και Ρηγίλλης. Η προσέγγιση είναι εύκολη καθώς για το σκοπό αυτό εξυπηρετούν η στάση του μετρό «Ευαγγελισμός» και αρκετές στάσεις αστικής συγκοινωνίας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

A) Νομικό Τμήμα
Β) Λογιστικό Τμήμα
Γ) Επιχειρηματικό Τμήμα

ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

A) Ελληνικά
Β) Αγγλικά
Γ) Γαλλικά